Hoppa till huvudinnehållet

Ta hjälp av oss!

Få ut det mesta av våra produkter med stöd av vårt utbildningsteam

ILT erbjuder olika typer av utbildningar för att ni ska kunna få ut så mycket som möjligt av våra tjänster. Utbildningarna ingår som en del av ert abonnemang, både för nya kunder och för er som varit med oss ett tag. Vi erbjuder både grundläggande utbildningar och inspirerande workshops där ni får tips om hur våra tjänster kan användas i undervisningen. 

För att boka en utbildning, eller få mer information kring utbildningar är du välkommen att kontakta oss på implementationse@ilteducation.com

 Vårt erbjudande

Vi erbjuder utbildningstillfällen och workshops till alla våra kunder. Utbildningarna kan genomföras digitalt eller på plats hos er. Vi har stor erfarenhet av digitala utbildningar och i de flesta fall är det just digitala träffar vi föreslår. Vi är dock medvetna om att det  kan det finnas behov av att ses på annat sätt än via webbkamera. Ta kontakt med oss och diskutera vad som är bäst för just er!

Ni vet väl om att vi även erbjuder Webinar varje vecka? Ta en titt i vår webinarkalender och boka in dig på det tillfälle du är intresserad av. Hittar du ingen tid som passar har vi även inspelade Webinar som du kan se när du vill. Du hittar dessa här:
Polyglutt förskola
Polylino skola
Begreppa
Inlästa Läromedel

Vårt mål är att alla våra kunder ska få ut så mycket som möjligt av våra produkter. Därför erbjuder vi utbildningar och workshops kring alla våra tjänster på olika nivåer. 

  • Basic
    Har ni precis skaffat tjänsten, har många nyanställda eller helt enkelt vill fräscha upp era kunskaper? Då är det här utbildningen för er. Vi går igenom grunderna och ger tips på hur ni kan använda tjänsten i undervisningen.

  • Verksamhetsnära/fördjupning
    Ni har haft tjänsten ett tag och vill nu ha lite konkreta förslag på hur den går att använda i praktiken. Beroende på tjänst, anpassar vi utbildningen och lägger tillsammans med er upp en workshop med mer delaktighet för deltagarna. Diskussioner kring exempelvis språkutveckling, tankar om bokval blandas med praktiska övningar och handfasta råd om hur ni kan få ut ännu mer av tjänsten.