Gemensamt konto vs individuellt konto?

Det är möjligt att ha ett för vårdnadshavarna gemensamt konto med samma inloggningsuppgifter till tjänsten Home Access.

Väljer ni att ha det gemensamt loggar alla vårdnadshavare in på samma konto, vilket gör att de inte kan skapa sina egna bokhyllor och profiler, utan delar allt med resterande användare. Väljer ni däremot att skapa individuella konton - alltså ett konto per vårdnadshavare - så har var och en sina egna inloggningsuppgifter. Vårdnadshavaren kan skapa egna bokhyllor, spara sina favoritböcker samt skapa egna profiler i appen.

Det som krävs för att skapa individuella Home Access-konton är:
- Vårdnadshavarens för och efternamn
- Vårdnadshavarens e-postadress
- Ett användarnamn (det får gärna vara vårdnadshavares e-postadress)

Välkommen att kontakta oss för att få en mall där uppgifterna fylls i. Därefter mejlar ni in mallen till oss på kundsupport@ilteducation.com så laddar vi upp kontona. Ett mejl går ut till var och en med inloggningsuppgifter såsom användarnamn och en lösenordslänk.

För att skapa ett gemensamt Home Access-konto krävs:
- En e-postadress
- Ett användarnamn (Tex "Gullvivanhemma", användarnamn kan ej innehålla å, ä eller ö)
- Ett valt lösenord om minst åtta tecken