Är Fonologia GDPR-säkert?

I och med att svaren endast lagras lokalt på din Ipad så sparas ingen information på våra servrar. Det är naturligtvis bra att tänka på att logga ut ur appen när den inte används.

Vad händer om jag raderar appen och laddar ner den igen?

Resultaten lagras endast lokalt i appen så när appen raderas tas även dess data bort. Vill du spara resultat kan du skicka en pdf med resultattabellen och spindelprofilen för respektive testperson via mejl eller välja att skriva ut eller spara lokalt på din iPad.