Skapa en gruppkod och lösenord – steg för steg

Ni har möjlighet att låta era elever logga in med gruppkod och lösenord till alla av ILTs tjänster

Kanske behöver ni låta era elever logga in på olika sätt beroende på om de loggar in i skolan eller hemifrån? Samtliga inloggningsmetoder till våra tjänster kan kombineras, de stör inte varandra.

Bra att veta är att eleven som loggar in med gruppkod hamnar på sitt eget konto med sina egna bokhyllor och övriga uppgifter. Det är alltså ingen delad inloggningsvy med övriga som loggar in med gruppkoden.

Ni kan tillsätta ett lösenord individuellt för en elev, eller välja att sätta ett gemensamt lösenord för en hel grupp om ni önskar. Se hur i respektive guide nedan!

Om din skola endast har tjänsten Polylino – se med fördel guiden via länken ”Polylino – skapa gruppkod och lösenord” nedan.

Har din skola fler tjänster från oss på ILT, såsom Inlästa läromedel, Polylino och Begreppa, se med fördel guiden ”Skapa gruppkod generell ILT steg för steg” nedan.

Skapa en gruppkod generell ILT steg för steg.pdf
258.8 KB