När behöver du logga in säkrare och hur får du behörighet?

Du behöver inte ha administratörsrättigheter för att administrera ett elevkonto fullt ut, men du behöver kunna logga in säkrare för att administrera vissa funktioner för din elev, bland annat dela talboksrättigheter och dela en talbok till elevens bokhylla.

Säkrare inloggning sker idag med sms-kod (mobilnummer kopplas) eller BankID (personnummer kopplas), och det är den hos er som har administratörsrättigheter som hjälper dig att koppla på den uppgiften för säkrare inloggning på ditt konto.

Administratörer ser du när du är inloggad. Välj “Hantera användare” i vänstermenyn. I fliken Personal kan du filtrera fram administratörer via checkbox-rutan.

När behöver du logga in säkrare.pdf
61.1 KB