Mallen för er som loggar in med användarnamn och lösenord

Här hittar du ett dokument med information om Polylino men där du också kan fylla i hur era elever loggar in. Du kan med fördel skicka dokumentet till vårdnadshavare via ett veckobrev eller liknande, eller varför inte skriva ut det och sätta upp där det syns tydligt.

Den här mallen är för er som loggar in med användarnamn och lösenord.

Är du osäker på hur just ni loggar in så kan du ta kontakt med den på er skola som är administratör.

Bra att veta är också att samtliga inloggningsmetoder går att kombinera och stör inte varandra.

Pdf generell_inloggning_polylino.pdf
315.8 KB