Lämna önskemål eller ge oss feedback för att bli bättre

Vi jobbar ständigt med att utveckla våra produkter. Vi vill gärna ha in dina önskemål för att kunna göra tjänsterna ännu bättre! Saknar du ett språk, en särskild bok eller har du ett förslag på en ny funktion i appen? Skicka in dina önskemål i formuläret så får vår produktavdelning ta del av dina idéer.

Behöver du hjälp med ditt konto eller har andra tekniska frågor? Hör istället av dig till vår kundsupport så hjälper de dig!

Lämna önskemål här