Jag har glömt mitt lösenord

Har du inte skapat ett lösenord till ditt konto, eller har du glömt vilket ditt lösenord är?
Du kan alltid beställa en ny länk för att uppdatera ditt lösenord. För att återställa ditt lösenord behöver du känna till vilket användarnamn ditt konto har samt vilken e-postadress som är kopplad till ditt konto och komma åt den inkorgen.

Gör så här:

1. Gå till vår hemsida ilteducation.com/se, eller till inloggningssidan för respektive tjänst via appen eller webbläsare och välj Logga in.
2. Börja här med att klicka på länken Glömt lösenord.
3. Fyll därefter i ditt användarnamn.
4. Skicka

Ett automatiskt mejl med en ny lösenordslänk skickas nu till den e-postadress som är kopplad till kontot.

• Länken du får är aktiv i en timme. Går det mer än en timme innan du använder länken - beställ en ny på samma sätt som ovan.

• Se efter i skräpkorg eller i en oprioriterad inkorg om mejlet inte dyker upp. Om mejlet hamnar i skräpposten så behöver du flytta mejlet till din inkorg innan länken går att använda.

• Lösenordet du skapar ska vara minst åtta tecken.