Inspelad presentation av nya Inlästa Läromedel

Nu har vi lanserat en betaversion av nya Inlästa Läromedel!

Både webben och appen uppdateras i sin helhet. Den äldre versionen av Inlästa läromedel kommer att finnas kvar parallellt med den nya en period. Därefter kommer den äldre versionen att stängas ned. En betaversion är en förhandsversion av en tjänst som släpps i syfte att få in synpunkter och önskemål från de som använder tjänsten.

Med nya Inlästa Läromedel kommer ni få:

• Ett nytt och mer användarvänligt gränssnitt

• En förbättrad sök- och filterfunktion

• En ny funktion som gör det möjligt att spara/gruppera böcker i olika bokhyllor

Användarnas befintliga inloggningsuppgifter kommer automatiskt att fortsätta fungera. Däremot kommer inte den personliga bokhyllan, bokmärken och delade böcker som finns i nuvarande version att synas i den nya och vice versa. Detta kan komma att skapa en viss förvirring hos användarna, särskilt under övergångsperioden. I både nya appen och webben kommer detta att signaleras tydligt till användarna med informationsmeddelanden.

En betaversion kan förväntas innehålla en del brister. Vi tar gärna emot era synpunkter, det kommer att finnas ett anvisat formulär för detta syfte. Ingen användare tvingas in i betaversionen av nya Inlästa Läromedel. Om man inte vill använda betaversionen går det såklart också bra.