Avsluta tjänsten eller hantera betalningsinformation

Behöver du uppdatera eller ändra dina betalningsuppgifter, eller önskar du att att avsluta eller starta om ditt abonnemang, gör du så här:

1. Du behöver logga in i Polyglutt via en webbläsare, alltså INTE via appen. Öppna webbläsaren (ex Safari, Edge, Google chrome) på din enhet och skriv in adressen: app.polyglutt.se.
2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord. Har du glömt ditt lösenordet kan du alltid beställa en ny lösenordslänk med ditt användarnamn via >Glömt lösenord< som du hittar på inloggningssidan
3. Öppna vänstermenyn
4. Gå ner till Inställningar
5. Välj här Mitt konto
6. Här kan du nu välja om du önskar att avsluta eller starta om ditt abonnemang, samt att du här kan uppdatera/ändra dina betalningsuppgifter