Hur man loggar in

1. Gå till app.askiraski.se och välj "Logga in med ILT". Här väljer du samma inloggningsmetod som du använder för dina övriga tjänster från ILT.

2. Gå till www.ilteducation.com/se och välj Logga in. Använd även här samma inloggningsmetod som du gör i vanliga fall.

Om du är osäker på vilken inloggningsmetod som din förskola eller skola använder, kontakta kundsupport på kundsupport@ilteducation.com eller 08-556 115 50.