Hur loggar jag in via webben?

För att logga in behöver du först ha registrerat ett konto för Polyglutt Family. Du gör detta via vår hemsida ilteducation.com under Tjänster > Polyglutt Family.

Webbversionen av Polyglutt Family når du via app.polyglutt.se. Välj "Logga in" och skriv sedan ditt användarnamn och lösenord. Avsluta med att klicka på "Logga in".

När du skapat upp ett konto för Polyglutt Family blir den e-postadress du registrerat automatiskt ditt användarnamn.

Har du glömt ditt lösenord? Klicka på länken Glömt lösenord på inloggningssidan och beställ en ny lösenordslänk!

Du kan också ladda ner appen Polyglutt från App Store eller Google Play. Logga in med samma inloggningsuppgifter.