Hur filtrerar jag fram böcker för specifika åldrar?

Dels kan du få fram åldersspecifika böcker via våra fördefinierade kategorier, välj "kategorier" i menyraden för att se vad du har för alternativ.

Men du kan också filtrera på hela beståndet genom att trycka på knappen "ålder" uppe till höger, till vänster om jordgloben. Här kan du sätta ett span av åldrar du vill ska synas i biblioteket. Allt därefter kommer att vara förfiltrerat på detta åldersspan. Kom ihåg att ändra tillbaka spannet om du inte önskar få en filtrering.