Hur du skapar profiler i Polylino

När du loggat in första gången så får du en profil. Som personal kan du sedan skapa upp till tio profiler på ett användarkonto vid behov.

För att lägga till eller ändra namn, välj ”Ny profil”eller klicka på profilnamnet du vill ändra. Skriv in ett profilnamn och välj en profilbild. Välj sedan ”Spara”. Sedan kan du gå in på den profilen.

För varje enskild profil har du möjlighet att skapa egna bokhyllor. Exempel på profilnamn kan vara "Spanskagruppen"eller "Svenska måndagar". Elever har egna konton och har enbart en profil.