Hur du loggar in via appen

Börja med att ladda ner appen Polyglutt från App Store eller Google Play.

När du öppnar appen hamnar du på en inloggningssida. Här loggar du in med de inloggningsuppgifter du har fått för ditt konto.
Har du ett konto där du ska välja att logga in med användarnamn och lösenord skriver du in dessa uppgifter i de två övre fälten på inloggningssidan. Fortsätt genom att klicka på ”Logga in”.

Om det är så att ditt konto kopplat med SSO (single sign on), såsom Google, Office365, Skolfederation eller Skolon, så ska du välja att logga in genom att klicka på respektive knapp för detta på inloggningssidan. Klicka på knappen för ditt SSO och fyll därefter in dina uppgifter.

När du loggat in får du en profil. Som personal kan du sedan skapa upp till tio profiler på ett användarkonto vid behov. För varje enskild profil har du möjlighet att skapa egna bokhyllor. Exempel på profilnamn kan vara "Avdelning Solstrålen"eller "Gittan". Vanligtvis skapar man fler profiler om ni har ett gemensamt personalkonto som ni loggar in med.

Du kan också logga in via webbversionen av Polyglutt enligt samma förfarande, genom att öppna plattans/mobilens webbläsare och skriva in: app.polyglutt.se