Hur du loggar in i Polyglutt via webben

Webbversionen av Polyglutt når ni via app.polyglutt.se
Välj "Logga in"
Har du ett konto där du ska välja att logga in med användarnamn och lösenord skriver du in dessa uppgifter i de två övre fälten på inloggningssidan. Fortsätt genom att klicka på ”Logga in”.

Om det är så att ditt konto är kopplat med SSO (single sign on), såsom Google, Office365, Skolfederation eller Skolon, så ska du välja att logga in genom att klicka på respektive knapp för detta på inloggningssidan. Klicka på knappen för ditt SSO och fyll därefter in dina uppgifter.