Hoppa till huvudinnehållet

Hur du loggar in i appen

Börja med att ladda ner appen Polylino från App Store eller Google Play.

För att logga in behöver du först ha fått ett konto av din skola eller organisation och du behöver känna till hur du ska välja att logga in. Du loggar in i Polylino med antingen användarnamn och lösenord, gruppkod och lösenord eller med SSO (single sign on) så som via Google, Office365, Skolfederation och Skolon. Är du osäker på vilken inloggningsmetod du ska använda - vänligen kontakta er administratör, er interna IT-avdelning eller sök fram information på ert intranät.

Loggar du in med användarnamn och lösenord skriver du in dessa uppgifter på de två översta raderna på inloggningssidan. För att logga in med gruppkod och lösenord börjar du med att klicka på knappen Logga in med gruppkod och för att logga in med SSO klickar du på respektive ikon för Google, Office365, Skolfederation eller Skolon.

När du loggat in får du en profil. Som personal kan du sedan skapa upp till tio profiler på ett användarkonto vid behov. För varje enskild profil har du möjlighet att skapa egna bokhyllor. Exempel på profilnamn kan vara "Spanskagruppen"eller "Svenska måndagar". Elever har egna konton och har enbart en profil.

Polylino kommer ni också åt via webbläsare app.polylino.se.