Hur du loggar in

Arbetar du eller är elev i en verksamhet där ni har ett abonnemang på våra tjänster så får du ett konto skapat åt dig från din organisation. Antingen skapas ditt konto upp manuellt av den som har administratörsrättigheter kopplat till din organisation. Eller så skapas ditt konto upp centralt via en kontosynkronisering, om din verksamhet ingår i en sådan.
Det ska alltid finnas en eller flera personer med administratörsrättigheter kopplat till organisationerna som ingår i abonnemanget, som kan hjälpa dig att få ditt konto på plats. Dessa kan också logga in och via vår kontrollpanel kontrollera om det är så att du kanske redan har fått ett konto, samt hjälpa dig hur du ska gå till väga för att logga in med detta i våra tjänster.

Logga in via vår hemsida ilteducation.com/se eller till den tjänst som du har tillgång till direkt, via url-adress: app.begreppa.se, app.trovy.se, app.polyglutt.se eller app.polylino.se

Tillgängliga appar att ladda ner från Appstore/Google Play: Inlästa läromedel, Polyglutt, Polylino, samt Fonologia (enbart för iPad)

Välj här att logga in med det inloggningssätt som din skola/kommun gett dig. Om det är så att ditt konto kopplat med SSO (single sign on), såsom Google, Office365, Skolfederation eller Skolon, så ska du välja att logga in genom att klicka på respektive knapp för detta på inloggningssidan. Klicka på knappen för ditt SSO och fyll därefter in dina uppgifter.

Du kan också logga in med användarnamn + lösenord, som du finner högre upp på inloggningssidan. Lösenord kan man kan man återställa/skapa via Glömt lösenordslänken så länge det är kopplat till en mejlkorg. Ni har även möjlighet att låta era elever logga in med gruppkod och lösenord till alla av ILTs tjänster.

Är du är osäker på vilket inloggningssätt du ska använda - vänligen kontakta administratör på din organisation eller er interna IT-avdelning för att ta reda på vilket av alternativen du kan logga in med.

Polyglutt Family samt Polyglutt Home Access: Inloggning enbart med användarnamn och lösenord.