Hur du laddar ner och lyssnar på en bok offline

Via appen Inlästa Läromedel har du möjlighet att ladda ner din bok till en lärplatta eller en mobil för att lyssna offline. Kontrollera att du har tillräckligt med utrymme på din enhet. Det står hur lång en bok är i timmar och minuter. Du har inte möjlighet att lyssna offline via webbläsare.

Dina nedladdade böcker når du från menyn längst ner. Du klickar på bokens playknapp när du vill lyssna på den.

För att radera boken från enheten klickar du igen på samma ställe där du laddade ner den. Ikonen har ändrat utseende när boken är nedladdad. Se bilderna. Tryck på pilen för att se nästa bild