Har du glömt ditt lösenord till Polyglutt? Eller har du inte skapat ett lösenord till ditt konto?

Har du inte skapat ett lösenord till ditt konto, eller har du glömt vilket ditt lösenord är?
Du kan alltid beställa en ny länk för att uppdatera ditt lösenord. För att återställa ditt lösenord behöver du känna till vilket användarnamn ditt konto har samt vilken e-postadress som är kopplad till ditt konto och komma åt den inkorgen.

Gör så här:
1. Gå till inloggningssidan i appen Polyglutt eller webbläsare: app.polyglutt.se.
2. Börja med att klicka på >>Glömt lösenord<<
3. Fyll i ditt användarnamn
4. Skicka

• Ett automatiskt mejl med en ny lösenordslänk skickas nu till den e-postadress som är kopplad till kontot.

• Länken är aktiv i en timme.

• Se efter i skräpkorg eller i en oprioriterad inkorg om mejlet inte dyker upp.

• Lösenordet du skapar ska vara minst åtta tecken.