Vad är barnläge?

Barnläge finns endast i appen.

Genom att aktivera barnläge kan du som pedagog styra vilka böcker, vilka språk och vilka funktioner som ska vara tillgängliga för barnen.

Kombinera gärna barnläget med funktionen "Guidad åtkomst" om du arbetar med iPad. Kombinationen Barnläge+Guidad åtkomst gör att barnen inte kan lämna Polyglutt och endast har åtkomst till de böcker som du valt.

Du aktiverar barnläget genom att klicka på ikonen som liknar ett barnansikte. Du hittar den via bokhyllor eller enskilda böcker.

För att avaktivera klickar du på ikonen igen och svarar på den matematiska uppgiften.