Kontosynkronisering via Skolsynk för Microsoft

Skolsynk för Microsoft synkar skolor, elever, lärare och grupper från Microsoft School Data Sync (SDS) till oss som läromedelsleverantör.

B

• Skolsynk för Microsoft möjliggör automatiskt att användarna kan logga in till våra tjänster via Single Sign-On (SSO) med sitt Microsoft-konto.

• Det krävs School Data Sync och att du har ett Microsoft-konto med fullständiga rättigheter i domänen för att komma åt applikationen Skolsynk för Microsoft: https://microsoft.skolsynk.se/

• Du konfigurerar vilka skolenheter som ska synkas vidare till våra tjänster i ILT. Detta kan du som kund göra själv men vi på ILT hjälper gärna till om det behövs!

En uppsättning Skolsynk för Microsoft kräver visst arbete från ILT, varför ett sådant projekt måste planeras tillsammans med oss.

Direktlänk för inloggning till ILT med O365 är https://app.ilteducation.se/login/office365id

Direktlänk för inloggning till Polylino med O365 är   https://app.polylino.se/login/office365id

Direktlänk för inloggning till Begreppa med O365 är
https://app.begreppa.se/login/office365id

Direktlänk för inloggning till Trovy med O365 är
https://app.trovy.se/login/office365id

Glad Påsk

Vill ni synka med Skolsynk för Microsoft så ber vi er att kontakta oss via kundsupport@ilteducation.com eller 08-556 115 50 så bokar vi ett uppstartsmöte!