Hur du loggar in via appen

Du kan ladda ner Polyglutt för iPad via AppStore:
https://apps.apple.com/se/app/polyglutt/id1277042294

eller till Android via Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=se.wang.polyglutt_sv&pcampaignid=web_share

När du laddat ner appen öppnar den hamnar du på en inloggningssida. Skriv in de inloggningsuppgifter du har fått och välj ”Logga in”.

Du kan också logga in på vår webbversion enligt samma förfarande, på app.polyglutt.se, via plattans webbläsare. Då behöver du inte installera en app.

Har du ditt konto kopplat till SSO (single sign on) väljer du att klicka på den ikonen där ditt konto är kopplat för att logga in i tjänsten.