Hur du loggar in via webben

För att logga in till Polylino skola på webben gå till: app.polylino.se Välj "Logga"in och skriv sedan dina inloggningsuppgifter (samma som för iOS/Android-appen).

Om ni har en SSO (single sign-on) lösning, kan du även välja att logga via Google, Office365, Skolon eller Skolfederation. Då behöver du inte fylla i användarnamn eller lösenord, utan klicka på respektive ikon under inloggningsrutan och logga in med befintliga inloggningsuppgifter.