Hur loggar jag in i appen?

För att logga in behöver du först ha registrerat ett konto för Polyglutt Family. Du gör detta via vår hemsida ilteducation.com under Tjänster > Polyglutt Family.
Ladda ner appen Polyglutt från App Store eller Google Play.

När du öppnat appen hamnar du på en inloggningssida. Här loggar du in genom att fylla i ditt användarnamn och det lösenord du valt på de två översta raderna på inloggningssidan.

När du skapat upp ett konto för Polyglutt Family blir den e-postadress du registrerat automatiskt ditt användarnamn.

Har du glömt ditt lösenord? Klicka på länken Glömt lösenord på inloggningssidan och beställ en ny lösenordslänk!
Du kan också logga in på vår webbversion av polyglutt family: app.Polyglutt.se.