Går det att använda Polyglutt på Chromebook?

Det går att använda Polyglutts webbversion, app.polyglutt.se med din Chromebook. Men du kan även ladda ner appen om din Chromebook har stöd för Android-appar.

Sök efter appen i Google Play store på din Chromebook. I denna lista kan man se vilka modeller som ska stödja Android-appar från Google Play: https://www.chromium.org/chromium-os/chrome-os-systems-supporting-android-apps

Ibland kan det vara nödvändigt att först aktivera Google Play på enheten.