Finns det tips och inspiration kring hur man använder Polyglutt?

För en mer djupgående guidning i hur du kan använda Polyglutt i ditt arbete på förskolan finns en handledning som går att nås via appen och webben. Öppna sidomenyn via knappen längst uppe till vänster och välj handledning. Här får du information om allt från planering, boksamtal och flerspråkighet till konkreta litteraturtips.

Vi inspirerar och utbildar gärna kring Polyglutt. Kostnadsfritt såklart.
Kontakta oss på implementationse@ilteducation.com